Uutiset, blogit ja muut kirjoitukset

Temppelin perinteisessä Lastenjuhlassa 11.3.2018 eläinhahmojen ja Mefiboset-näytelmän sanoma oli, että vaikka olemme erilaisia, niin Jumala rakastaa jokaista lasta ja aikuista ihan juuri sellaisena kuin olemme. Riippumatta siitä minkä ikäisiä kokoisia tai näköisiä tahansa olemmekaan.

JUMI 2018 -leiriin 2.-4.3.2018 Taipaleen Kannashovissa osallistui kolmisenkymmentä nuorta, pääosin Juvalta, Mikkelistä ja Pieksämäeltä, mutta olipa joku tullut Nilsiästä ja Tampereeltakin.

Monet ovat jossakin elämänsä vaiheessa rukoilleet. Ainakin silloin, kun mistään muusta ei ole ollut apua. Jumala rohkaiseekin raamatun sanassa rukoilemaan apua hädän päivänä ja hän on luvannut auttaa meitä ( Ps 50:15). Tuossa jakeen loppuosassa kehotetaan meitä kuitenkin myös kunnioittamaan häntä. Mitä tuo Jumalan kunnioittaminen sitten oikein on?

Kevään ensimmäinen Kids Action Night -toimintailta järjestettiin Kaarihallilla 9.2. Heti ensimmäinen kokoontuminen oli huikea menestys. Porukkaa oli aikuiset mukaan lukien yli 80 henkeä.

Keskiviikkoruokailut pyörähtivät käyntiin tammikuun viimeisenä päivänä. Kevättalven ensimmäisellä lounaalla Temppelillä oli tarjolla thai-ruokaa. Toki pöydässä oli myös suomalaisempaa vaihtoehtoa, vaikka ei tuo itämainen kanaruokakaan liian tulisesti maustettua ollut, niin kuin monesta suusta todettiin.

Jobin kirjan 38. luvussa Jumala kysyy Jobilta: "Oletko käynyt lumen varastohuoneissa, ja oletko nähnyt rakeiden varastot, jotka minä olen säästänyt ahdingon ajaksi, sodan ja taistelun päiväksi?"

Tansanialainen piispa David Batenzi vieraili Juvalla sunnuntaina 21.1.2018. Hän johtaa sikäläistä noin 300 000-jäsenistä helluntailiikkeen yhteisöä, jolla on toimintaa eri puolilla laajaa maata. Artikkelin lopusta löytyy linkki, josta pääset kuuntelemaan tilaisuuden puheita.