Uutiset, blogit ja muut kirjoitukset

Turvatakuut

23.06.2022

Pääsiäisen tapahtumien jälkeen opetuslapset olivat tulleet vakuuttuneiksi Jeesuksen ylösnousemuksesta, kun olivat saaneet kohdata hänet useasti menneiden 40 päivän aikana. Kun Jeesus oli otettu taivaaseen, he saattoivat kokea itsensä hiukan yksinäisiksi ja orvoiksi. Olivathan he olleet Jeesuksen seurassa jo yli 3 vuoden ajan.

Uskomatonta, mutta totta, jälleen olemme muuton edessä. Tällä kertaa muutto numero 28. on elämässäni entistäkin rajumpi ja ottaa syvästi sielunmaailman mukaan. Viimeistä kesäloma viikkoa vietän romanikylä hyvästelyn ja muuttorumban välissä. Sitten olenkin työtön kotiäiti. 3.6 asetutaan Siilinjärvelle.

Toikkarikerhoja on ollut Juvalla 20 vuotta ja Kids Action Night -tapahtumia reilut 10 vuotta. Toivottavasti saamme vihdoin järjestää toukokuussa Kaarihallilla Special Kids Action Night -tapahtuman.

Tällä iloisen riehakkaalla tavalla huudetaan aina meille , kun saavumme romanikylille, se on tuttavallinen ja epävirallinen tervehdys. Siihen vastataan samalla tavalla. Tällä kertaa tämä Szokkoloom kätkee hieman haikeutta sisäänsä. Nämä käynnit tulevat ratkaisevasti harvenemaan, toukokuussa minulla alkaa kesäloma, kuten tiedättekin, joka on siis...

Vanha suomalainen sananlasku sanoo, että valheella on lyhyet jäljet, mutta onko näin? Ainakin on eräs valhe, jonka vaikutus yltää tähän päivään saakka vuosisatojen takaa.

Kevät on monien juhlien aikaa. Erityisesti äskettäin ollut päivä 22.2.-22 oli varsin suosittu avioliiton solmimispäivä. Mitä arvokkaammat juhlat meillä on tiedossa sitä tarkemmin kiinnitämme huomiomme siihen millaisissa vaatteissa olemme sinne menossa.

Rakkahat ja uupumattomat lumenluojat ja loskakelien kellistäjät. Meillä se on kevään ensimmäinen päivä juuri nyt. Tänään sielun täytti pihapuiden titityy ja stirp stirp. Että en koksaan kyllästy tähän kevään tuloon, sen tietää kyllä tulevan, mutta aina sen tulo vaan häikäisee loistollaan. Ja pyykki kuivuu naruilla. Ai sitä tuoksua.