Lapset ja nuoret

Toikkari- ja Kids Action Night -toimintaillat alkoivat Kaarihallilla

Olemme siirtyneet uuteen vuoteen 2018 ja sen myötä myös Toikkari- ja Kids Action Night -toimintaillat alkavat Kaarihallilla. Klikkaaamalla kuvaa näet kevään muutkin illat.

Iltojen aikana on mahdollisuus tutustua monenlaisiin eri toimintapisteisiin, joista suosituimmat ovat illoissa aina mukana ja osa vaihtuu uusiin. Illan aikana saamme myös eväitä elämäämme vaikkapa erilaisten raamatun pohjalta nousevien näytelmien ja nukketeatterin muodossa.

Illan päätteeksi nautimme vielä yhteisen iltapalan ja jaamme mahdollisesti palkintoja illan aikan olleista kilpailuista.

Ilta on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Sitä nuoremmat voivat osallistua iltaan vanhemman kanssa. Kids Action Night illat järjestetään yhdessä Juvan ev.lut. seurakunnan kanssa ja Toikkari-ilta oman seurakuntamme voimin. Illat ovat rakenteeltaan muuten samanlaisia, mutta Kids Action Night -illoissa toimipisteitä on hiukan enemmän.

Tapahtumat ovat aina maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Kevään ensimmäinen Toikkari-ilta oli pe 19.1.2018 klo 17.30-19.30 Kaarikallilla.

Muut illat järjestetään:

9.2. Kids Action Night ilta

23.2. Toikkari

23.3. Toikkari

6.4. Toikkari

20.4. Kids Action Night ilta

Perinteinen nuorten Jumi -viikonloppuleiri järjestetään jälleen Kannashovissa Juvalla (os. Taipaleentie 10) 2.-4.3.2018.

Leiri alkaa pe iltana klo 19 ja päättyy Juvan helluntaiseurakunnassa järjestettävään ehtoollisjuhlaan su klo 11.

Järjestäjinä ovat Juvan, Pieksämäen ja Mikkelin helluntaiseurakunnat. Osallistumismaksu on 30 euroa. Ilmoittautumiset 23.2. mennessä Juvan osalta Jari Kauraselle puh. 040 9614487 tai Erkki Lehtoselle puh. 050 5716014. Mikkelissä Antti Kakriaiselle puh.  044 036 3310.