Lapset ja nuoret

Tervehdys kaikki lapset ja  lapsenmieliset

Perjantai-iltoina pelataan klo 17.30-19.30 Kaarihallilla sählyä. Iltoihin voivat osallistua nuoret ja aikuiset. Niistä illoista saat lisätietoa Jari Kauraselta puh. 040 9614487, sähköposti: jarikauranen66@gmail.com.

Illat järjestetään sellaisena perjantaina, kun siellä ei ole Toikkari- tai Kids Action Night iltoja.

Tietoa kesän 2022 tapahtumista:

Special Kids Action Night -lastentapahtuma Kaarihallilla ja sen piha-alueilla la 21.5. 2022 klo 12-15. Toimintatapahtuma erityisesti alakouluikäisille. Sitä nuoremmat voivat osallistua siihen vanhemman kanssa. Tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät Juvan seurakunnat, -kunta ym. yhteistyökumppanit. Piha-alueella mm. Benji-trampoliini, polkuautorata, tarinateltta ym. Kaikille tarjolla myös makkaraa- mehua ja popcornia. Lisäksi toki vanhemmille kahvia.

Lastenleiri Kaislajärven leirikeskuksessa 7-13 -vuotiaille ti-pe 12.-15.7.2022. Sitä vanhemmat voivat tiedustella mahdollisuutta tulla leirille isoseksi. Leirillä on mukana tuttuja ohjaajia sekä Unkarissa lähetystyötä tehnyt Tarja Mäkinen perheineen ...olethan Sinäkin!

Leirillä voit kokea monia unohtumattomia hetkiä leikkien, pelien, uimisen, saunomisen, hyvän ruuan, raamattuhetkien, leiriolympialaisten, iltanuotioiden ym. hauskan kera. Leirimaksu on 50 euroa koko ajalta. Leirille otetaan 30 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiskaavakkeen löydät klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Täytä se ja tuo tai postita allekirjoitettuna Helluntaiseurakuntaan Niittytie 2, 51900 Juva

Kiitokset keväällä Kaarihallin illoissa käyneille aktiivisesta osanotosta  ....tavataan taas toukokuun Special Kids Action Night -tapahtumassa ja lastenleirillä Kaislajärvellä.

Tässä pientä esimakua tuosta toukokuun tapahtumasta

Ps. Tulevia tapahtumia odotellessasi voit katsella vaikka nukkateatteriesityksiä klikkaamalla niitä tuosta alapuolelta.

Alla oleva nukketeatterivideo  "Aarrekartta", on tallennettu videolle temppelillä 24.5.2020. ja seuraava 19.8.2020. Mukavia katseluhetkiä.