Lapset ja nuoret

Tervehdys kaikki lapset ja  lapsenmieliset


Perjantai-iltoina pelataan klo 17.30-19.30 Kaarihallilla sählyä. Iltoihin voivat osallistua nuoret ja aikuiset. Niistä illoista saat lisätietoa Jari Kauraselta puh. 040 9614487, sähköposti: jarikauranen66@gmail.com. 

Illat järjestetään sellaisena perjantaina, kun siellä ei ole Toikkari- tai Kids Action Night iltoja.

Tietoa kevään 2024 tapahtumista:

Toikkari- ja Kids Action Night toimintaillat Kaarihallilla perjantaisin klo 17.30-19.30

22.3.  Toikkari

  5.4.  Kids Action Night

 19.4.  Toikkari

Toikkari-illat ovat oman seurakuntamme järjestämiä ja Kids Action Night illat järjestetään yhdessä Juvan ev. lut kirkon kanssa. Kaikki illat ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu alakouluikäisille, mutta sitä nuoremmatkin voivat osallistua niihin huoltajan kanssa. 

Illan aikana on mahdollisuus osallistua monille mielenkiintoisille toimintapisteille, jotka sisältävät niin liikuntaa kuin käden ja mielenkin atitoaj kehittävää toimintaa. Illan alussa on myös yhteinen opetushetki, jolloin eväitä elämään jaetaan niin nukketeatteri, laulujen kuin näytelmienkin kautta. Illan päätteeksi on kaikille yhteinen iltapala.

Special Kids Action Night -kevättapahtuma Kaarihallilla viime kevään tapaan la 25.5.2024 klo 12-16. Järjestäjinä Juvan seurakunnat yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa. Alla olevasta linkistä voit katsoa viime keväänä olleen tapahtuman mainosvideot 

Lastenleiri Kaislajärvellä on 9.-12.7.2024. Tarkempaa tietoa leiristä sekä ilmoittautumiskaavakkeen löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Ps. Tulevia tapahtumia odotellessasi voit katsella vaikka nukkateatteriesityksiä klikkaamalla niitä tuosta alapuolelta. 


Alla oleva nukketeatterivideo  "Aarrekartta", on tallennettu videolle temppelillä 24.5.2020. ja seuraava 19.8.2020. Mukavia katseluhetkiä.