Tilaisuudet ja tapahtumat

To 18.11.

klo 8-9

Aamurukoushetki

Rukoillaan niin yhteisten kuin tarvittaessa henkilökohtaistenkin asioiden puolesta

klo 18

Rukoillaan yhdessä -tilaisuus Saimi Koivusella, Pieksämäentie 1944

La 20. klo 18

Su 21.11. klo 11

Lastenjuhla

Ohjelmaa kaikenikäisille ja lopussa maksuton ruokailu kaikille. Lapsille yllätyksiä.

Ti 23.11. klo 18

Rukoushetki

Riitta Ahonen

To 25.11. klo 8-9

La 27.11. klo 18

Su 28.11. klo 16

Majataloilta temppelillä

Keskustelua päivän aiheesta. Vieraana Marja-Riitta Linnaranta Rantasalmelta. Lisäksi mm. musiikkia, tarjoilua sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen keskustelu- ja rukoushetkeen.

Ti 30.11. klo 18

Rukoushetki

Erkki Lehtonen

To 2.12. klo 8-9

Pe 3.12. klo 17.30-19.30

Toikkari kerhon joulujuhla Kaarihallilla

Ilta on tarkoitettu alakouluikäisille, mutta sitäkin nuoremmat voivat osallistua siihen vanhemman kanssa. Illan aikana mahdollisuus tutustua moniin eri toimintapisteisiin, pysähtyä joulun sanoman äärelle ja nauttia illan päätteeksi iltapalaa. Tapahtuma on maksuton.

La 4.12. klo 18

Su 5.12. klo 11

Ehtoollisjuhla. Puhuu Erkki Lehtonen, joht. Jari Kauranen

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivänä klo 16

Joulukonsertti "Ikiaikojen taa"

Heidi Hirvonen Pieksämäeltä, säestäjänään Tapani Tissari vierailevat. Joululaulujen lisäksi kuullaan myös Finlandia. Tilaisuuden jälkeen kaikille kahvitarjoilu.

Ti 7.12. Ei ole rukoushetkeä

To 9.12.

klo 8-9 Aamurukoushetki

klo 18 Mahdollisuus muutokseen -ilta

"Late" Lauri Johansson kertoo elämän muutoksestaan Tero Huvi haastattelee häntä ja myös laulaa tilaisuudessa.

Muista noudattaa käsihygieniaa ja turvavälejä sisätiloissa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli lähikontakteja ei ole mahdollista välttää voit myös käyttää kasvomaskia.

Ps. Muistathan katsoa myös nettihartauksiamme kotisivuiltamme www.juva.helluntaiseurakunta.fi tai YouTube -kanavaltamme Juvan helluntaiseurakunta. Ohjelmat vaihtuvat siellä sunnuntaisin parin viikon välein.