Tilaisuudet ja tapahtumat

To 21.10.

klo 8-9

Aamurukoushetki

Rukoillaan niin yhteisten kuin tarvittaessa henkilökohtaistenkin asioiden puolesta

klo 18

Kristittyjen yhteinen rukousilta Saimi Koivusella, Pieksämäentie 1944

La 23.10. klo 18

Iltatilaisuus встреча на русском в субботу.

Sergey Velichko

Su 24.10. klo 16

Majataloilta

Illassa on mahdollisuus mm. kysellä hengellistä elämää askarruttavista asioista, joihin etsimme sitten yhdessä vastauksia. Lisäksi yhteislaulua ja tarjoilua. Lastenhoitoon varauduttu.

Ti 26.10. klo 18

Rukoushetki

To 28.10. klo 8-9

Aamurukoushetki

Pe 29.10. klo 17.30-19.30

Toimintakerho Toikkari Kaarihallilla

Monia mielenkiintoisia toimintapisteitä, eväitä elämään ja yhteinen iltapala. Ilta on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, mutta myös sitä nuoremmat voivat osallistua iltaa yhdessä vanhemman kanssa. Tapahtuma on maksuton.

La 30.10. klo 18

Iltatilaisuus встреча на русском в субботу.

Sergey Velichko

Su 31.10. klo 16

Hetki sanan ääressä

Savon koulupastori Marjut Lindholm-Holopainen vierailee, kahvitarjoilu.

Muista noudattaa käsihygieniaa ja turvavälejä sisätiloissa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli lähikontakteja ei ole mahdollista välttää voit myös käyttää kasvomaskia.

Ps. Muistathan katsoa myös nettihartauksiamme kotisivuiltamme www.juva.helluntaiseurakunta.fi tai YouTube -kanavaltamme Juvan helluntaiseurakunta. Ohjelmat vaihtuvat siellä sunnuntaisin parin viikon välein.