Toimintamuodot

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan seurakuntamme toimintaan! 

Alla on lueteltu tämänhetkiset toimintamuotomme.


Lapsi- ja nuorisotyö

Lasten- ja nuortentapahtumien tarkat ajankohdat löydät kotisivujemme tilaisuudet -osiosta.

Toikkari -toimintakerhopidetään perjantai-iltoina Juvan kaarihallilla. Toikkari on toimintailta, jossa omia tietoja ja taitoja voi kokeilla noin kymmenessä eri toimintapisteessä, ja aina illan päätteeksi tarjoillaan iltapala. Ilta on tarkoitettu ensisijaisesti alakouluikäisille ja sitä vanhemmille. Kaikkein pienimmät voivat osallistua iltaan vanhemman kanssa ja valvonnassa.

Kids Action Night -toimintailtoja järjestetään perjantai-iltoina Juvan kaarihallilla, muutaman kerran syksyisin ja keväisin. Illat on tarkoitettu alakouluikäisille. Illat toteutetaan yhteistyössä Juvan ev.-lut. seurakunnan kanssa.

Perinteinen lastenjuhla järjestetään temppelillä kaksi kertaa vuodessa. Luvassa on laulua, näytelmiä ja iloisia yllätyksiä. Lastenjuhlassa tarjoillaan myös ilmainen lounas.

Perhekirkkoja pyritään järjestämään ajoittain ja niistä ilmoitetaan erikseen.

Nuorteniltoja ja -tapahtumia järjestetään ajoittain myös yhteistyössä ev.lut. seurakunnan kanssa.

Lähetystyö

Lähetystyöhön seurakuntamme on osallistunut perustamisestaan lähtien yhdessä muiden seurakuntien kanssa. Tällä hetkellä olemme mukana tukemassa Tarja ja Markku Karjalaisen työtä Tansaniassa sekä Tarja ja Kari Honkasen työtä Unkarissa romanien parissa.

Matalan kynnyksen illat

Matalan kynnyksen illat ovat nimensä mukaan sellaisia, että niihin tulemista ei tarvitse jännittää. Illat ovat luonteeltaan vapaamuotoista yhdessäoloa, jossa on myös tarjoilua, lauluja, lyhyt Raamatun opetus ja rukousta. Illan päätteeksi on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoushetkeen.

Kaikki ovat tervetulleita. Voit viivähtää myös lyhyemmän ajan, jos ei ole mahdollisuutta olla mukana koko iltaa.

Musiikki

Musiikki kuuluu luonnollisena osana seurakuntamme toimintaan. Seurakunnassa on yhteislaulujen säestyksen lisäksi yksinlaulajia ja lauluryhmiä. Lisäksi järjestetään vuosittain tapahtumia, joissa on mukana vierailevia musiikkiryhmiä ja yksinlaulajia. Vierailemme myös säännöllisesti palvelutaloilla järvestämässä yhteislaulu- ja hartaushetkiä. Myös lapsille ja nuorille järjesteään ajoittain musiikkitapahtumia ja konsertteja.

Ruokailut ja kahvit

Seurakuntamme järjestää ajoittain kaikille avoimia ruokailuja ja kahvituksia tilaisuuksien yhteyteen sekä omana toimintanaan ilman tilaisuuksia.

Keskiviikkoisin (talvikautena 1.9.-31.5.) on maksullinen ruokailu temppelillä klo 11-12.30.

Sielunhoito ja rukouspalvelu

Seurakuntamme tarjoaa kaikille halukkaille rukouspalvelua sekä mahdollisuutta sielunhoidollisiin keskusteluihin kaikkien tilaisuuksien lopussa. Palvelemme myös ajanvarausperiaatteella. Sielunhoito- ja rukouspalvelua antaa seurakunnan pastori ja muut kyseisiin tehtäviin valtuutetut jäsenet.

Sählykerho

Sählykerho kokoontuu Kaarihallilla perjantaisin klo 17.30-19.30, silloin kun siellä ei ole Toikkari tai Kids Action -iltaa. Lisätietoja sählykerhosta saa Jari Kauraselta, puh. 040 961 4487.

Tilaisuudet ja tapahtumat

Seurakuntamme järjestetää monenlaisia hengellisiä tilaisuuksia, joihin kaikki ovat tervetulleita. Tilaisuudet sisältävät yleensä yhteislauluja, puheenvuoroja, rukousta ja Raamatun opetusta.

Koko kansan jumalanpalvelukset järjestetään temppelillä joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai klo 11 ja muina sunnuntaina klo 16 (kesäaikana 1.6.-31.8. klo 18). 

Tiistaisin on rukoillaan yhdessä -tilaisuus klo 18.

Torstaiaamuisin on rukoushetki klo 8-9.

Viikko-ohjelman lisäksi järjestetään muita erityyppisiä tilaisuuksia. Kaikkien tilaisuuksien ja tapahtumien tarkat ajankohdat löydät kotisivujemme tilaisuudet -osiosta.

Yhteistyökumppanit

Teemme seurakuntana aktiivista yhteistyötä monien kristillisten seurakuntien ja muiden tahojen kanssa. Haluamme toimia oman paikkakunnan parhaaksi sekä lähetystyön kautta aina maailman ääriin saakka . Pyrimme siihen, että voimme auttaa ja tukea ihmisten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan helluntailiikkeen yhteistyökumppaneihimme.

https://www.fida.info/ 

https://www.netmission.fi/ 

https://www.uskotv.fi/ 

https://www.hyvasavo.fi/wp/ 

https://www.ikopisto.fi/ 

https://www.kan.fi/ 

https://www.avainmedia.org/ 

https://elamajavalo.fi/ 

https://www.hsry.fi/ 

https://www.suomenhelluntaikirkko.fi/ 

https://www.aikamedia.fi/