Tarja palaa perheineen Unkariin

03.09.2021

Rauhan tervehdys teille Siilinjärveltä!

Olen taas lähdössä sorvin ääreen Soproniin, Unkariin. Tilanne on nyt se, että en mene sinne enää Joosuan kanssa yksin, vaan vastavihityn mieheni Jakken kanssa.

Oikeastaan se on hyvin turvallinen ratkaisu. Hän ei tarvitse rahallista kannatusta osakseen, rukousta ja siunausta kylläkin, että selviää tästä elämänsä suuresta muutoksesta. Hän saa 2. rokotteensa ja sitten meillä on tarvittava koronapassikin, oman sukunimen muutoksen myötä muuttuneen henkilöpassin ja uuden ajokortin rinnalla.

Työnantajani on edelleen Siilinjärven Helluntaiseurakunta ja olemme tehneet työsopimuksen toukokuun loppuun asti. Eli voimme ns. hyvittää nyt täällä Savossa Koronakarkulaisena olleet kuukaudet.

Olen iloinen, että saamme tehdä tämän peltosarkamme loppuun asti , edes osittain kunnialla eikä tarvinnut tehdä maasta muuttoa korona ajan huipuksi.

Lentomme on 7.9 ja meitä koko perheenä siunataan 5.9 klo 11 Siilinjärven Helluntaiseurakunnassa. Joosua jatkaa kesken jäänyttä erityiskoulua Sopronissa edelleen.

Rouva Tarja ja Jarkko Mäkinen, sekä lähetysmurkku Joosua Honkanen