Miksi teen työtäni ..muusikko Nina Åström kertoo

05.04.2022

Koska Jumala on antanut minulle elämäni, luonut minut omaksi kuvakseen.

Koska Jeesus on maksanut minusta kalleimman hinnan, lunastanut minut.

Koska Kolmiyhteinen Jumalamme on kaikkivaltias, muuttumaton, armollinen ja pyhä.

- siksi haluan palvella Häntä, heijastaa Häntä missä ikinä olenkin, viimeiseen

hengenvetoon asti.

Koska kaikki tämä on parasta ja kalleinta mitä tiedän, ja koska Jumala on laittanut

rakkauttaan ja näkökykyään minuun, haluan jakaa tätä lahjaa/sanomaa niin monelle kuin mahdollista.

Hyvin erilaisille ihmisille, ulkoisesti vaikka aivan eri lähtökohdissa; mutta koska he ovat saman Isän luomia ja mittaamattoman arvokkaita

ja koska Isä ei halua että yksikään joutuu hukkaan, haluan

ennakkoluulottomasti jakaa sanomaa pienille ja suurille, kotona ja kaukana.

Tätä Totuutta ja Rakkautta voi jakaa hyvin monella tavalla, musiikki on niistä yksi, mutta ei todellakaan ainoa tai paras. Vaikka minut musiikista varmaan lähinnä tunnetaankin

ja näen tärkeänä käyttää saamaani lahjaa taidollisesti, haluan käyttää monenlaisia tapoja kommunikoida Jeesusta. Juttelen, kuuntelen, istun ihmisten kanssa, aterioin heidän kanssaan.

Kun saan auttaa ihmistä löytämään pelastuksen, kun saan auttaa ihmistä kasvamaan luottamuksessa Jeesukseen, löytämään kutsumuksensa - ne ovat minulle suuria täyttymyksen hetkiä.

Tällaiset kokemukset ja odotukset saavat minut vuosi vuoden jälkeen sulkemaan kotioveni takanani ja lähtemään taas uudelle matkalle.

Koen myös suurta vastuuta siitä että minulle "on annettu mikrofoni", että saan kommunikoida näitä elintärkeitä asioita. Tiedän myös että koko elämäni, suhteeni Jeesukseen,

vaikuttaa siihen mitä teen ja en tee, sanon ja en sano, olen ja en ole. Haluan altistaa itseni Pyhän Hengen muuttavalle työlle itsessäni, haluan joka hetki sanoa sille "tahdon".

Tässä tärkeitä ovat Raamatun lukeminen, rukoileminen, kristittyjen yhteys ja leivän murtaminen. Kaikki nuo neljä asiaa juontavat juurensa Jeesukseen, ja näin Hän saa enemmän tilaa minussa.

Jos minulla ei ole rakkautta....

Opetuslapsi ei ole Herraansa suurempi; jos Herra Jeesus tuli antamaan henkensä ja palvelemaan,

minun tulee antaa elämäni, minun tehtäväni on palvella. Oli asemani ja statukseni ihmisten edessä mikä tahansa, ymmärrän että olen palvelija - tähän suuntaan haluan kasvaa.

Olen etuoikeutettu kun saan tätä tehtävää suorittaa sellaisten työtoverien kanssa jotka

täysin jakavat ja ovat sitoutuneita tähän näkemykseen. Olemme oppineet toisiltamme paljon ja

puhallamme yhteen hiileen. Lisäksi minulla on puoliso joka ymmärtää ja tukee kutsumustani, joka omalla paikallaan on tässä tehtävässä kanssani.

Nina Åström