Suuri lastentapahtuma järjestettiin Kaarihallilla 27.5.

01.06.2023

Special Kids Action Night -tapahtuma järjestettiin nyt Kaarihallilla toista kertaa. Tapahtumassa oli mukana n. 200 lasta ja 100 lasten vanhempaa tai huoltajaa. Lisäksi talkoolaisia oli 50. Sää suosi tapahtumaa ja alkuosan pienen sadekuuron jälkeen saimme viettää päivää poutaisessa säässä ja aurinkokin lämmitti jo meitä melko mukavasti. Kuuleman mukaan alkuosassa nuo suuremmat sadekuurotkin kiersivät tuo tapahtumapaikan, kun mm. Vehmaassa ja Nuutilanmäelläkin oli satanut silloin aika reippaasti.

Palaute niin lapsilta kuin vanhemmiltakin oli positiivistä ja monet viihtyivätkin siellä lähes tuon koko ajan klo 12-16. Suuremmilta vahingoiltakin vältyttiin pientä sitomista ja laastaria lukuunottamatta. Monet toivoivat, että tapahtuma järjestettäisiin taas ensi vuonna uudelleen.

Kiitos kaikkille mukana olleille lapsille ja aikuisille sekä erityinen kiitos talkoissa eri toimintapisteillä palveilleille ja yhteistyökumppaneillemme. Kuvia tuosta tapahtumasta lisäilemme tänne piakkoin.

Toimintakerhot, Toikkari ja Kids Action Night, jatkuvat Kaarihallilla taas syyskyyssa ja niiden tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan täällä myöhemmin. Nähdään Kaislajärven leirillä 11.-14.7. niiden kanssa, jotka olette sinne tulossa. Valitettavasti tuo leiri on jo täysi, eikä sinne voi enää ilmoittautua. Mukavaa kesää teille kaikille! 

Terveisin Erkki Lehtonen

Lisätietoa lasten ja nuorten tapahtumista löydä TÄÄLTÄ