Hyviä uutisia koronan keskeltä

03.04.2020

Viime syksynä, marras-joulukuun vaihteessa minulla oli kehossani tulehdustila. Söin pari antibioottikuuria, jotka eivät kuitenkaan tehonneet. Lääkäri määräsi vahvemman lääkityksen, mutta sanoi, että jos tulee haittavaikutuksena keuhkoreaktio, lopeta kuuri heti, reaktiot ovat kuitenkin hyvin harvinaisia. Keskenhän lääkkeen syönti piti jättää, keuhko-oireiden takia. Onneksi tulehdus pysähtyi. Nyt alkoi toisenlainen sairastelu. Vasen keuhko oli koko ajan kuin puoliksi tukossa, väsyin ja hengästyin pienestäkin rasituksesta ja keuhkoa rasittava yskä vaivasi nukkuessa.

Juvan helluntaiseurakunnassa on tiistai-iltaisin rukoustilaisuus ja menin sinne 17.3. Pyysin rukousapua keuhkoni puolesta ja kiitos Jumalalle, Hän kuuli. Seuraavan yön nukuin loistavasti ja aamulla huomasin, sain palkeeni pitkästä aikaa ilmaa täyteen. Nyt kuitenkin vielä keuhkoputket tuntuivat aralta.

Keskiviikkona 25.3 seurasin netistä Usko-TV lähetystä Seinäjoelta. Sitä seuratessani minulle tuli luottamus Jumalaan, että Hän voi putketkin parantaa. Jälleen sain seuraavana päivänä todeta, että putkisto on täysin kunnossa, kunnia Jeesukselle!

Taivaallinen Isä on todellakin kiinnostunut meistä yksilöihmisistä ja Hän kuulee ja haluaa vastata rukouksiin koronankin keskellä.

Ps. 50:15 sanoo: Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua ja sinun pitää kunnioittaman minua.

Riitta Ahonen