Kristittyjen yhteinen rukousviikko 18.-25.1.2019

24.12.2018

Vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras

Vietämme näin tammikuussa kristittyjen yhteistä rukousviikkoa 18.-25.1. Viikon tarkoituksena on herättää meitä kristittyjä yhdessä rukoilemaan niin meillä kuin maailmallakin.

Tämänkertaisen rukousviikon teemana on rauha, jota me varmaan kaikki toivomme. Tärkein asia, jota me voimme jokaisen kohdalle rukoilla on rauha Jumalan kanssa. Tuon rauhan seurauksena meidän ajatusmaailmamme ja arvommekin muuttuvat niin, että haluamme elää rauhassa myös lähimmäistemme kanssa mikäli se meistä riippuu.

Tämän yhteisen rukousviikon tilaisuuksia täällä Juvalla ovat ti 22.1. klo 18 helluntaiseurakunnassa oleva rukousilta ja kirkossa 27.1. klo 10 järjestettävä yhteinen sanajumalanpalvelus.

Tälle viikolle myös presidentti Sauli Niinistö on antanut julistuksen, jossa hän nostaa rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden edellytyksenä tuolle kestävälle rauhankehitykselle.

Liitteenä löydät niin tuon julistuksen kuin nuo raamatunkohdatkin.

Erkki Lehtonen