Sana elämään -kommentaariraamattu

12.03.2018

Sukella syvemmälle Raamattuun!  

Sana elämään -kommentaariraamattu on uusien sukupolvien Raamattu ja selitysteos kaikille, jotka haluavat syventää raamatun tuntemustaan. Teos perustuu Raamattu Kansalle -käännökseen, joka on ainoa 2000-luvulla julkaistu kokonainen suomenkielinen raamatunkäännös.

Kommentaari tarjoaa ainutlaatuisen lukukokemuksen ja luotaa syvälle Jumalan sanaan. Käytännönläheiset kommentaariviitteet johdattavat soveltamaan Raamattua omaan elämään. Havaintokartat, kaaviot, henkilöprofiilit, pikahakemistot ja sanahakemistot antavat tukea niin itsenäiseen raamatunopiskeluun kuin saarnatekstin valmistamiseen.

Kommentaariraamattu sisältää:

• Yli 30 000 risti- eli rinnakkaispaikkaviitettä

• Yli 20 000 kommentaariviitettä ja raamatuntekstin alaviitettä, jotka selittävät ja opettavat sekä ohjaavat ja motivoivat soveltamaan Raamattua omaan elämään

• Yli 5 000 lukemista ohjaavaa ja helpottavaa otsikkoa ja rakennekaaviota 

Teos ilmestyy keväällä 2018 ja siihen on mahdollisuus tutustua tarkemmin ensi sunnuntaina 18.3. Juvan helluntaiseurakunnan temppelillä klo 16 järjestettävän tilaisuuden yhteydessä. Esittelijänä toimii Seppo Rajamäki Seinäjoelta. Hän myös pitää  sanan saarnan tuossa tilaisuudessa.