JUMI 2018-leirillä kolmisenkymmentä nuorta

25.02.2018

JUMI 2018 -leiriin 2.-4.3.2018 Taipaleen Kannashovissa osallistui kolmisenkymmentä nuorta, pääosin Juvalta, Mikkelistä ja Pieksämäeltä, mutta olipa joku tullut Nilsiästä ja Tampereeltakin.

Mikkelin helluntaiseurakunnan nuorisopastori Antti Kakriainen on ollut JUMI-leireillä alusta asti mukana, eli kuudesti.

Mikkeliläisellä Ollilla kerta oli myöskin jo viides tai kuudes.

• Mukavasti tämä on mennyt. Olemme tykänneet olla. Aina täällä on kivaa ja hyvä ilmapiiri - niin nytkin, sanovat Antti ja Olli.

Ensi kertaa olivat sen sijaan leiriin tutustumassa Juvan riparit.

• Ihan tyytyväisiä oltiin tähän kokemukseen molemmin puolin, ja kenties tällainen yhteistyö saa jatkoa, uskoo Erkki-pastorikin.

• Nuoria on helluntaiseurakunnassa ollut Mikkelissä perustoiminnoissa viime aikoina ehkä määrällisesti vähän vähemmän, mutta joukko on sitäkin aktiivisempaa, kertoo Antti.

• Juvan leirit on olleet aina hyviä. Hienoa kun täällä eri paikkakuntien nuoret saavat tavata toisiaan.