Marttyyrien ääntä kuullaan Juvalla

06.01.2020

Kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä. Noin 245 miljoonaa kristittyä elää vakava-asteisen uskonnollisen vainon alla. Vainolla tarkoitetaan erilaisia rajoituksia, syrjintää tai vihamielisyyttä, jota joutuu kokemaan kristillisen vakaumuksen vuoksi. Pahimmillaan vaino voi johtaa vankilatuomioihin, väkivaltaan ja kuolemaan. Ankarinta kristittyjen vaino on ollut maailman suljetuimmassa maassa, Pohjois-Koreassa.

Marttyyrien Ääni ry on yhteiskristillinen, kansainvälinen järjestö, joka on jo yli 40 vuoden ajan jakanut tietoa kristittyjen vainoista. Järjestön perustaja oli romanialainen pastori Richard Wurmbrand, joka aikanaan virui Romanian vankiloissa 14 vuoden ajan. Marttyyrien Ääni osallistuu useisiin vainottua seurakuntaa tukeviin projekteihin eri puolilla maailmaa. Avustusprojekteja on mm. Pohjois-Koreassa, Pakistanissa, Irakissa, Nigeriassa ja Kolumbiassa. Järjestö julkaisee tiedotuslehteä, toimittaa radio- ja TV-ohjelmia ja vierailee seurakunnissa. Internetsivut löytyvät osoitteesta www.marttyyrienaani.fi.

Marttyyrien Äänen pitkäaikainen päätoimittaja ja lähetysjohtaja, emeritus Juhani Huotari, vierailee Juvan helluntaiseurakunnassa tiistaina 28.1. klo 18:00 alkavassa tilaisuudessa ja tuo vainotun seurakunnan terveiset maailmalta.