Kiitokset Kaislajärven leirille osallistuneille

03.06.2019

Kaislajärven lastenleiri Juvalla, uudistetussa Kaislajärven leirikeskuksessa, on tältä kesältä takana päin. Lämmin kiitos kaikille leiriläisille ja ohjaajille.

Leiriläisiä oli tällä kertaa 30, joiden lisäksi mukana oli 3 piakkoin leiri-ikään tulevaa. Tällä hetkellä kaikki makuupaikat Kaislajärvellä olivat käytössä, joten ihan kaikkia halukkaita ei voitu vielä tämän kesän leirille ottaa mukaan. Siihen tulee kuitenkin uusi mahdollisuus jälleen ensi kesänä 7.-10.7. jolloin on tarkoitus palailla näissä samoissa merkeissä Kaislajärvelle.

Saimme viettää tuota leiriä tiistai-iltapäivästä asti poutasäässä ja aurinkoisiakin hetkiä riitti. Monenlaisten pelien, leiriolympialaisten, tehtäväradan ja iltanuotiohetkien lisäksi saimme kuulla tärkeitä opetuksia raamatusta, jota meille oli jakamassa Marita Hietala Kouvolasta. Päivän kohokohtia olivat luonnollisesti myös päivittäiset saunomis- ja uintihetket. 

Tuota ensi kesän leiriä odotellessa voimme kuitenkin osallistua vaikkapa jälleen syksyllä alkaviin Toikkari- ja Kids Action Night -toimintailtoihin Kaarihallilla. Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat löydät tuolta lasten ja nuorten sivuiltamme. Sinne pääset vaikkapa klikkaamalla TÄSTÄ 

Oikein mukavaa kesän jatkoa teille kaikille!

Terveisin Erkki Lehtonen