Toimintaa lapsille / varhaisnuorille

TOIMINTAKERHO TOIKKARI kokoontuu perjantaisin Kaarihallilla. Tapahtuman päivämääriä voit seurata seurakunnan ohjelmasivuilta.

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset vauvasta varkkeihin. Ja saavat vanhemmatkin tulla mukaan. Ilta on toimintailta, jossa illan aikana tietoja ja taitojaan voi kokeilla monella tavalla noin kymmenessä erilaisessa toimintapisteessä mm. polkuautoradalla. Illan ohjelmassa on lisäksi mm. raamattutuokio, lauluja, askartelua. Eri iltoina voidaan harrastaa vaikkapa kankaanpainantaa, huovutusta, leipomista, pehmopalloa, sählyä jne.. Ja aina illan päätteeksi tarjoillaan herkullinen iltapala.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään perinteinen LASTENJUHLA.  Luvassa on  laulua, näytelmiä ja iloisia yllätyksiä. Lastenjuhlassa tarjoillaan myös ilmainen lounas. Seuraava lastenjuhla on 19.11.2017 temppelillä.

PERHEKIRKKOJA pyritään järjestämään myös tarpeen mukaan, joista ilmoitetaan erikseen.

Juvan ev.lut.- ja helluntaiseurakunnan toimesta on järjestetty KIDS ACTION NIGHT -TOIMINTAILTOJA Kaarihallilla alakouluikäisille muutaman kerran syksyisin ja keväisin. Illat alkavat klo 17.30 ja päättyvät klo 19.30. Seuraavat ilta on 20.10.2017

Kids Action Night tapahtuman kuvia

KESÄLEIRI kuuluu epäilemättä monien lasten ja nuorten odotetuimpiin kesätapahtumiin. Leirillä mm. pelataan, leikitään, uidaan ja lauletaan. Aamupäivän ohjelmaan kuuluu myös kaksi raamatun opetushetkiä. Pidettyjä leirihetkiä ovat olleet myös illan nuotiohetket, joissa mukana näytelmiä, lauluja ja makkaranpaistoa ym mukavaa.

Tämän kesänkesän leiri oli 11.-14.7.2017 Kannashovissa Juvalla os. Taipaleentie 10. Kiitos kaikille mukanaolleille! Tavataan taas tulevan syksyn lasten- ja nuorten tapahtumissa.

Tervetuloa toimintaan mukaan!