toimintaA

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset seurakunnassa ovat pääsääntöisesti temppelillä, Niittytie 2, kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 11 ja muina sunnuntaina klo 16 ( kesäaikana klo 18 ).

Tiistaisin rukoillaan yhdessä klo 18

Torstaiaamuisin järjestetään lisäksi rukoushetki klo 8-9

Keskiviikkoisin (talvikautena) on maksullinen ruokailu temppelillä klo 11-12.30

Lapsi-, varkki- ja nuorisotyö

Seurakuntamme toiminnassa on ollut aina vahva osuus varhaisnuoriso- ja lapsityöllä. Temppelillä järjestetään syksyllä ja keväällä lastenjuhla. Talvikautena (1.9-31.5.) perjantai-iltaisin kokoontuu Juvan kunnan omistamalle Kaarihallille klo 17.30 n. 40-70:ntä lasta ja varhaisnuorta erilaisiin toiminnallisiin kerhoihin ja peli-iltoihin. Pari kertaa keväällä ja syksyllä illat järjestetään Kids Action Night -toimintailtoina, joissa järjestelyvastuussa on myös Juvan ev.lut. seurakunta.

Sählykerho kokoontuu Kaarihallilla sellaisina perjantaina, jolloin siellä ei ole Toikkari tai Kids Action iltaa klo 17.30-19.30.  Lisätietoja peli-illoista saa Jari Kauraselta puh. 040 9614487

Nuorteniltoja ja muita nuorten tapahtumia järjestetään myös yhdessä ev.lut. seurakunnan kanssa talvikautena.

Musiikkia

Seurakunnassa on yhteislaulujen säestyksen lisäksi yksinlaulajia ja  lauluryhmiä. Yksi niistä on kuvassa oleva lauluryhmä. Lisäksi järjestetään vuosittain musiikkitapahtumia, joissa on mukana vierailevia kuoroja, lauluryhmiä ja yksinlaulajia. Kesällä on järjestetty  myös jo useamman vuoden ajan Lauluista Kaunein yhteislaulutapahtuma yhdessä Juvan ev.lut. seurakunnan kanssa. Vierailemme myös säännöllisesti palvelutaloilla järvestämässä yhteislaulu- ja hartaushetkiä.

lauluryhmän kuva

Seurakuntamme lauluryhmä on perustettu v. 2007, osa jäsenistä on vaihtunut vuosien varrella. Lauluvalikoimamme koostuvat niin perinteisistä hengellisistä lauluista sekä uudemmista, aina ns. ylistyslauluihin. Ryhmää johtaa Arja Jahnsson,